Trotseer de kou!

Op vrijdag 28 september is er in Staphorst de Stappersterveld rit. Het is een off-road rit voor gekentekende en goedgekeurde motoren van ongeveer veertig kilometer. De inschrijving voor deze rit is om 09.00 uur en quads kunnen ook meedoen als deze tenminste goedgekeurd zijn voor de openbare weg en voorzien zijn van een kenteken. Meer informatie over deze rit is te vinden op www.ambc-staphorst.nl.
 
Naast de rit in Staphorst zal op zaterdag 29 december en zondag 30 december Stal het Kantje in Nistelrode omgebouwd zijn tot een Indoor motorcross circuit. Het starthek valt zaterdag rond twaalf uur en zondag rond elf uur.

Het is een internationaal deelnemersveld met rijders uit Denemarken, Duitsland en België. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, maar er kan wel als bezoeker worden gekeken naar de wedstrijden. Er komen veel klassen aan de start zoals; 65cc, 85cc en MX2 Jeugd, Hobbyrijders, Brommers, Pitbikes, Damesklasse en nog een aantal andere. Voor meer informatie zie www.mcnistelrode.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.