Afscheidscadeau voor Lorenzo

Tijdens het jaarlijkse kerstfeest van Nolan is bekend geworden dat Jorge Lorenzo volgend jaar met een ander helmenmerk zal rijden. De afgelopen zes jaar reed Lorenzo met Nolan en in die tijd behaalde hij drie wereld titels. Tijdens het evenement kreeg Lorenzo van Alberto Vergani, de president van de Nolan Groep, een speciale versie van de X-Lite X-802 helm aangeboden. Op de helm staat het getal drie voor het aantal wereld titels en de jaartallen waarin hij die titels heeft behaald. Het gerucht zou gaan dat Lorenzo volgend jaar met HJC rond zal rijden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.