zondag 28 april 2024

TT Assen 2024 verwelkomt gasten op Glamping

Het TT Circuit van Assen stelt in 2024 opnieuw zijn Glamping (samenvoeging van Glamour en camping) open voor bezoekers van de motorraces. Deze unieke camping biedt accommodaties die aansluiten bij diverse voorkeuren, variërend van basis pop-up tenten tot luxe tweepersoonstenten met houten vloeren.

Wat deze kampeerervaring daarentegen echt bijzonder maakt, is de uitstekende locatie pal naast de TT Juniortrack. TT Assen Circuit Glamping biedt niet alleen een plek om uit te rusten, maar zorgt daarnaast ook voor een complete ervaring. Bezoekers kunnen namelijk genieten van verschillende faciliteiten en activiteiten om hun verblijf te verrijken. Denk hierbij aan foodtrucks, een gezellige pub, en een kappersservice. Maar er zijn ook bijvoorbeeld luxe hottubs om te ontspannen. Bovendien is er voldoende entertainment en een muzikale sfeer.

TT Assen opent kaartverkoop voor 2024

Na een opwindende dag vol evenementen op de TT, kunnen gasten ontspannen en genieten van smakelijke gerechten en drankjes. TT Circuit Glamping zorgt ervoor dat alle nodige sanitaire voorzieningen beschikbaar zijn, voor optimaal gemak en gemoedsrust. Daarnaast biedt de camping een veilige parkeergelegenheid, inclusief speciale zones voor motoren. Hierdoor staan de voertuigen van gasten veilig, terwijl zij van hun verblijf genieten.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen