TT Museum zoekt TT-attributen

Het TT Museum is inmiddels zover, dat het in de binnenstad van Assen beschikt over een opslagruimte waar de verkregen museumstukken worden gedocumenteerd en netjes worden opgeslagen. Omdat er nu voldoende ruimte is om onze collectie uit te breiden, zoekt het museum attributen die direct te maken hebben met de TT.

Het musem kan zich voorstellen dat mensen die in het bezit zijn van dergelijke voorwerpen waarvoor zij een goede bestemming zoeken, deze zouden willen afstaan (eventueel in bruikleen) aan het TT Museum. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de leden van de werkgroep Collectie van het TT Museum:

– Egbert Braakman tel: 06-55735770 e-mail: egbertbraakman@home.nl 

– Jan de Lange tel: 06-52693744 e-mail: Podstoo@hotmail.com

– Tinus Lunenborg tel: 06-29535705 e-mail: tinusl@hotmail.com

– Jan Pol tel: 06-53802576 e-mail: janpol-sma@kpnmail.nl

– Geert Zanting tel: 06-45972642 e-mail: gzanting@hetnet.nl

Het TT Museum is in bijna alle zaken geïnteresseerd, hoewel het museum inmiddels als ruim is voorzien van programmaboekjes en tegeltjes van de TT. Maar wel heeft het museum bijzondere interesse is bijvoorbeeld:

– Herkenningstekens (b.v. armbanden) van baancommissarissen, EHBO-medewerkers en officials,

– Representatieve kleding van baancommissarissen, EHBO-medewerkers en officals,

– Voorwerpen die tijdens de races door bovengenoemde personen worden gebruikt,

– Wedstrijdvlaggen en borden,

– Overige objecten die interessant zijn voor het TT-museum.

Het betreft zowel zaken die in de huidige tijd worden gebruikt als zaken die in het (verre) verleden tijdens de races werden gehanteerd. Mocht u in het bezit zijn van bovengenoemde zaken en bereid zijn om deze aan het museum te schenken of iemand kennen die dit heeft en dit zou willen schenken, neem dan vrijblijvend contact op. Binnenkort zal er een besluit worden genomen waar het TT Museum wordt gehuisvest, zodat het in de zomer van 2018 voor het publiek kan worden geopend.  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?