Moto2-coureur zoekt Grid Girl

Altijd al gedroomd om als Grid Girl naast een coureur te staan voor de start van de race? Dit zou werkelijkheid kunnen worden op zondag 25 juni. Dan wordt de TT van Assen verreden. Voor het Moto2-team van RW Racing GP wordt namelijk gezocht naar geschikte kandidaat. Die komt dan op de startgrid te staan naast Axel Pons. 

De MOTORbeurs Utrecht organiseert in samenwerking met het TT Circuit Assen de Grid Girl verkiezing. Zij deden dit al eerder, dit is de vierde keer. Ben je of ken jij een geschikte kandidaat? Opgeven kan hier. De organisatie kiest dan op basis van de foto de eerste selectie. Daarna stemmen Nederlandse motorsportfans. De vijf favorieten strijden vervolgens 25 februari op de MOTORbeurs om de winst. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.