donderdag 29 februari 2024

Moto2-coureur zoekt Grid Girl

Altijd al gedroomd om als Grid Girl naast een coureur te staan voor de start van de race? Dit zou werkelijkheid kunnen worden op zondag 25 juni. Dan wordt de TT van Assen verreden. Voor het Moto2-team van RW Racing GP wordt namelijk gezocht naar geschikte kandidaat. Die komt dan op de startgrid te staan naast Axel Pons. 

De MOTORbeurs Utrecht organiseert in samenwerking met het TT Circuit Assen de Grid Girl verkiezing. Zij deden dit al eerder, dit is de vierde keer. Ben je of ken jij een geschikte kandidaat? Opgeven kan hier. De organisatie kiest dan op basis van de foto de eerste selectie. Daarna stemmen Nederlandse motorsportfans. De vijf favorieten strijden vervolgens 25 februari op de MOTORbeurs om de winst. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen