dinsdag 25 juni 2024

Twee dagen feest op het Yamaha HQ: demorijden op MT’s

Yamaha-rijders en andere merken-rijders zijn eind deze maand meer dan welkom op het Europese hoofdkantoor van Yamaha.

De Dark Side of Japan MT Tour strijkt op 28 en 29 april neer bij Yamaha HQ Europa in Schiphol-Rijk. Kost niks, na je inschrijving kun je kennismaken met alle MT-modellen. Da’s in het heel kort de strekking van het persbericht, dat we je niet willen onthouden:

‘Maak een reis door de MT-wereld en ervaar Europa’s bestverkopende assortiment motorfietsen, inclusief het wereldwijde fenomeen de MT-07! Neem de tijd, weg van het alledaagse, om uzelf te vermaken met de donkerste dromen van Japan. Bereid u voor op een ervaring die u naar het hart van The Dark Side of Japan zal voeren en laat uw zintuigen prikkelen. Ontwaak in de ochtend, klaar om de straten te veroveren en uw eigen legende te creëren op de MT-motorfietsen.’

Tot zover.

Datum: zaterdag 28 en zondag 29 april 2018
Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: Yamaha Motor Europe, Koolhovenlaan 101, Schiphol-Rijk
Inschrijven: yamaha-motor.eu

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen