Twee nieuwe weides op Zwarte Cross

De organisatie van het Zwarte Cross Festival, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, voegt in de vorm van de ‘The Bayou’ en ‘De Dansvloer’ twee nieuwe themaweides toe aan het toch al niet kinderachtige programma. Beide weides worden zowel qua programmering, aankleding en horeca-aanbod volledig in de stijl van het thema worden neergezet.

Het Zwarte Cross Festival telt hierdoor 24 podia waar meer dan 200 optredens en meer dan 450 theatervoorstellingen plaatsvinden. De verschillende themaweides zijn festivals an sich. Zo is bij weinig mensen bekend dat de Zwarte Cross tegelijk een van de grootste en qua programmering een van de meest unieke theater-, reggae-, stunt- en metalfestivals van Nederland is.

Naast ‘The Bayou’ en ‘De Dansvloer’ zijn er onder andere de Theaterweide, Stuntarena, Reggaeweide, Blagenparadijs, Crossbaan, Metalweide en het Walhalla (festivalterrein camping).

Meer informatie: www.zwartecross.nl

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.