13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Twee nieuwe weides op Zwarte Cross

De organisatie van het Zwarte Cross Festival, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, voegt in de vorm van de ‘The Bayou’ en ‘De Dansvloer’ twee nieuwe themaweides toe aan het toch al niet kinderachtige programma. Beide weides worden zowel qua programmering, aankleding en horeca-aanbod volledig in de stijl van het thema worden neergezet.

Het Zwarte Cross Festival telt hierdoor 24 podia waar meer dan 200 optredens en meer dan 450 theatervoorstellingen plaatsvinden. De verschillende themaweides zijn festivals an sich. Zo is bij weinig mensen bekend dat de Zwarte Cross tegelijk een van de grootste en qua programmering een van de meest unieke theater-, reggae-, stunt- en metalfestivals van Nederland is.

Naast ‘The Bayou’ en ‘De Dansvloer’ zijn er onder andere de Theaterweide, Stuntarena, Reggaeweide, Blagenparadijs, Crossbaan, Metalweide en het Walhalla (festivalterrein camping).

Meer informatie: www.zwartecross.nl

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen