Walraven begeleider Talent Cup

De 23-jarige Dutch Supersport-coureur Nigel Walraven is in 2012 de vaste begeleider van de Talent Cup 600. De gediplomeerde KNMV Motorsporttrainer zal, onder toezicht van bondscoach Barry Veneman, aanwezig zijn tijdens alle wedstrijden en trainingen.

Nigel Walraven: “Ik heb er heel veel zin om met de Talent Cup 600 aan de slag te gaan. We willen gaan werken aan zaken als zithouding, kijktechniek, remtechniek. Hierbij zal ik niet alleen langs te baan te vinden zijn maar ook op de baan om de coureurs te begeleiden en ook om te filmen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.