donderdag 25 april 2024

Twee specials van BMW

BMW Motorrad brengt deze zomer speciale uitvoeringen op de markt van de succesnummers BMW R1200GS en R1200RT. Eerstgenoemde wordt aangeboden als Legend Edition met diverse opties. De RT wordt exclusief voor de Nederlandse markt uitgevoerd in een chique lakkleur licht grijs metallic.

Alles wat de GS zo succesvol heeft gemaakt, is nu terug te vinden in de R1200GS Legend Edition aldus BMW. Dat schept dus behoorlijke verwachtingen. Het veiligheidspakket biedt gemakken als bandenspanningcontrole (RDC), ABS en Automatic Stability Control (ASC) en een alarmsysteem met afstandsbediening. Daarnaast maken opties als handvatverwarming, handkappen, boordcomputer, Enduro Electronic Suspension Adjustment (ESA) en kofferdragers aan beide kanten reizen nog comfortabeler.

Voor de uitstraling is de motor bovendien voorzien van verchroomde uitlaatbochten en witte LED-knipperlichten. De GS Legend Edition is per direct leverbaar en kost 17.790 euro. Met de Legend Edition uitvoering loopt het klantvoordeel op tot bijna 3.500 euro.

Speciaal voor de Nederlandse markt wordt de BMW R 1200 RT in een gelimiteerde oplage van slechts 50 stuks in de fabriek voorzien van de lakkleur licht grijs metallic. Voor de goede orde, zonder meerprijs.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen