vrijdag 31 maart 2023

Nieuwe MOTOR Magazine is uit!

Ducati Hypermotard SP
Nog meer Hype? Ja, het kan. De SP zet alles op een nog hoger platform. Wij gingen een blokje om met dit supermoto-gevaar om jou te laten weten hoe zoiets nu rijdt.

Nieuw bandje
Stilstaan in de bandenindustrie is inpakken geblazen, dus komt Bridgestone weer met een nieuwe band: de Battlax T30. Die is speciaal voor toermachines met sportieve rijders in het zadel.

Moto Guzzi 1400 Custom
De adelaar is terug op het nest en dat doet velen goed. De hamvraag blijft wel: is die 1400 Custom ook zo goed als de echte Guzzi-fan wellicht hoopt? Tijd voor een test van deze flinke Italiaan.

Mijn motor & ik
Anton Disselhorst stak de armen uit de mouwen om zijn eerste liefde weer in zijn stal te kunnen aanschouwen, deze Yamaha XS650. Het resultaat mag er wezen.

Yamaha X-MAX400
Een echte motorrijder heeft wellicht een afschuw voor dit soort ‘motoren’, maar feit blijft dat motorscooters als de Yamaha X-MAX 400 heel handig zijn in de drukke stad.

Sofuoglu en Nederland
De meervoudige wereldkampioen Supersport heeft een speciale band met ons land. En niet alleen vanwege het feit dat hij voor Ten Kate uit Nieuwleusen heeft gereden.

Hoe werkt het?
Het lijkt zo’n eenvoudig onderdeel van je motorfiets, een luchtfilter, maar er schuilt een hele techniek achter. Wij vertellen hoe het zit.

100 jaar MM
Onze vaste avonturier Hans Avontuur blikt terug op de meest memorabele reizen die hij maakte voor MOTOR Magazine.

IJsracers
Het ijs op, midden in de zomer? Nee, dat niet, maar we kunnen ons wel even vergapen aan de collectie ijsracers van Johan Schaap.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image