Ulster Grand Prix van 16 tot 20 augustus

De snelste motorrace ter wereld, de Ulster Grand Prix, keert deze zomer terug na een afwezigheid van twee jaar als gevolg van corona. Het evenement wordt gepromoot door de Revival Racing Motorcycle Club en vindt plaats van 16 tot 20 augustus op het circuit van Dundrod. De UGP oefent een unieke aantrekkingskracht uit op zowel coureurs als fans. Die zijn dan ook blij dat de races terugkeren op dit beroemde circuit.

Wij kunnen niet wachten om deze zomer weer motoren over de Flying Kilo te horen scheuren. Meer details over het programma van de races worden binnenkort bekendgemaakt.

Foto: Peter Hickman in actie tijdens de race van 2019. Foto door Pacemaker Press International, met dank aan de Ulster Grand Prix.

KTM RC990: meer spionagefoto’s duiken op

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?