woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ulster Grand Prix van 16 tot 20 augustus

De snelste motorrace ter wereld, de Ulster Grand Prix, keert deze zomer terug na een afwezigheid van twee jaar als gevolg van corona. Het evenement wordt gepromoot door de Revival Racing Motorcycle Club en vindt plaats van 16 tot 20 augustus op het circuit van Dundrod. De UGP oefent een unieke aantrekkingskracht uit op zowel coureurs als fans. Die zijn dan ook blij dat de races terugkeren op dit beroemde circuit.

Wij kunnen niet wachten om deze zomer weer motoren over de Flying Kilo te horen scheuren. Meer details over het programma van de races worden binnenkort bekendgemaakt.

Foto: Peter Hickman in actie tijdens de race van 2019. Foto door Pacemaker Press International, met dank aan de Ulster Grand Prix.

KTM RC990: meer spionagefoto’s duiken op

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen