woensdag 28 februari 2024

Unieke kans: train samen met legendes Graham Jarvis en Alex van der Broek

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met de legendarische Graham Jarvis, bijgenaamd The Goat! Alex van den Broek Events heeft hem persoonlijk naar Nederland gehaald voor een exclusieve trainingsworkshop van 3 dagen, op 1, 2 en juni van 10:00 tot 16:00 uur. Dit is jouw unieke kans om deze offroad-kampioen te ontmoeten, samen te trainen en zelfs samen te lunchen!

Alex van den Broek laat publiek op Mega MotorTreffen op het puntje van hun stoel zitten

Bij inschrijving krijg je niet alleen toegang tot het terrein, maar ook een heerlijke lunch in het gezelschap van Graham Jarvis zelf. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een handtekening en/of een selfie met de man die motorsportgeschiedenis heeft geschreven.

De training vindt plaats op het indrukwekkende terrein van Bilstain, gelegen op slechts een half uurtje rijden van Maastricht, net over de grens in België. Of je nu een ervaren offroad-rijder bent die zich voorbereidt op de uitdagingen van Erzberg of Romaniacs, of gewoon een fan bent die graag nieuwe vaardigheden wil leren, deze workshop is dé gelegenheid die je niet mag missen.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in via de onderstaande links:

Foto: Instagram Graham Jarvis

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen