Uno III Streetbike

Voor de obstakels waar zelfs een motorfiets niet langs kan, is nu een oplossing gevonden. Er is een motorfiets die, net zoals bij de Transformers, zichzelf met één druk op de knop kan omtoveren van een gewone motorfiets naar een eenwieler-achtige machine. De motorfiets draagt de naam Uno III Streetbike of simpelweg U3.

Het elektronische voertuig balanceert op twee achterwielen die parallel aan elkaar staan. Het voorwiel kan worden ingeklapt waardoor er een eenwieler ontstaat. lift. Wanneer je het voorwiel uitklapt, is de eenwieler weer een gewone motorfiets. Hij haalt echter niet de snelheden van een motor. De maximum snelheid van de U3 is ongeveer 48 kilometer per uur. De U3 word elektrisch opgeladen. Met een opgeladen batterij kan de U3 zo’n 48 tot 56 kilometer rijden.

De U3 wordt geproduceerd door zijn eigen bedrijf in Cambridge-Massachusetts, BPG Motors. De prijs zal zo rond de 5.300 euro liggen.

Bron: welingelichtekringen.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.