donderdag 8 juni 2023

Upgrade voor de SG-12

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Italiaanse laarzenfabrikant heeft haar toplaars, de SG-12, ge-upgrade. ‘The best boot on the planet’ is verder ontwikkeld waardoor het comfort nog verder wordt vergroot! Gaerne trapt 2014 af met een upgrade van de SG-12 laars. De SG-12 stond al jaren synoniem voor de absolute top door haar bekende kwaliteit en comfort.

Desondanks vond Gaerne nog punten om te perfectioneren. Zo is de ‘Grip Guard’ aan de binnenkant van de laars vergroot en de neus van de laars afgeslankt – wat het schakelcomfort zeker vergroot.  

De SG-12 wordt al jaren gebruikt door de beste rijders, waar sinds kort ook James Stewart er één van is. De SG-12 is leverbaar in de maten 41-49, in de kleuren: Wit, Zwart, Rood, Groen, Blauw, Oranje en in de combinatiekleurstelling Rood/Blauw/Wit. De adviesverkoopprijs van een paar SG-12 laarzen (inclusief BTW) bedraagt € 549,99.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image