Upgrade voor de SG-12

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Italiaanse laarzenfabrikant heeft haar toplaars, de SG-12, ge-upgrade. ‘The best boot on the planet’ is verder ontwikkeld waardoor het comfort nog verder wordt vergroot! Gaerne trapt 2014 af met een upgrade van de SG-12 laars. De SG-12 stond al jaren synoniem voor de absolute top door haar bekende kwaliteit en comfort.

Desondanks vond Gaerne nog punten om te perfectioneren. Zo is de ‘Grip Guard’ aan de binnenkant van de laars vergroot en de neus van de laars afgeslankt – wat het schakelcomfort zeker vergroot.  

De SG-12 wordt al jaren gebruikt door de beste rijders, waar sinds kort ook James Stewart er één van is. De SG-12 is leverbaar in de maten 41-49, in de kleuren: Wit, Zwart, Rood, Groen, Blauw, Oranje en in de combinatiekleurstelling Rood/Blauw/Wit. De adviesverkoopprijs van een paar SG-12 laarzen (inclusief BTW) bedraagt € 549,99.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?