maandag 15 juli 2024

2024 Suzuki V-Strom 800DE krijgt frisse kleurenkeuzes

In 2024 breidt Suzuki het kleurengamma van de V-Strom 800DE uit met twee frisse tinten: Pearl Tech White met blauwe accenten en Metallic Mat Steel Green met gele details. Hiermee komt het totaal aantal beschikbare kleuren voor deze populaire Adventure Sport op vijf.

De 2024 V-Strom heeft een gloednieuwe 776cc motor, met 270°-krukas en Suzuki Cross Balancer. Deze paralleltwin is daarnaast standaard uitgerust met een Quickshifter, voor naadloos schakelen. Dankzij de Showa vering voor en achter, samen met de geoptimaliseerde framegeometrie, biedt de V-Strom 800DE uitstekende rechtuit stabiliteit, wendbaarheid en controle, zowel op de weg als offroad.

Uitbreiding kleurengamma 2024 Suzuki GSX-8S

Elektronische snufjes zijn ook aan boord, zoals Traction Control met Gravel modus en ABS met Rear Cancel Mode. Je kunt nu meteen genieten van de nieuwe kleurstellingen van de Suzuki V-Strom 800DE. En als je nog meer wilt personaliseren, zijn er diverse accessoire pakketten beschikbaar, waaronder het Adventure Pack en het Black Rhino Pack.

De 2024 Suzuki V-Strom 800DE wordt geleverd met een riante 6 jaar garantie en is verkrijgbaar vanaf 12.699 euro.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen