V-Strom Driedaagse Soesterberg

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vooral zondag 28 mei zal in vele agenda’s met rood worden omcirkeld omdat de mannen van het V-Strom Center op die dag een prachtige toertocht hebben uitgezet.

Zo’n 180 km lengte over de mooiste weggetjes van de Veluwe, met start (10:00 uur) en finish in Soesterberg. Deelname uitsluitend voor berijders van een Suzuki V-Strom. Voor catering en een fraai herinnerings T-shirt wordt gezorgd, maar in verband daarmee is vooraf inschrijven wel gewenst: Even een mailtje naar info@mvm.nl en je bent van de partij.

Overigens worden er in hetzelfde weekend meer activiteiten ontplooid: Zo kunnen de bezoekers proefrijden op alle V-Strom modellen, profiteren van extra hoge inruilprijzen en bandenacties alsmede een gratis technische V-Strom inspectie. Daarnaast worden er weer enkele prachtige “Specials” op basis van de standaard V-Strom onthult. Om de sfeer te verhogen is Dakarrijdster Mirjam Pol aanwezig met wedstrijdmotor en Dakar truck. Het uitgebreide programma voor dat weekend vind je op de site www.mvm.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?