woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

V-Strom Driedaagse Soesterberg

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Vooral zondag 28 mei zal in vele agenda’s met rood worden omcirkeld omdat de mannen van het V-Strom Center op die dag een prachtige toertocht hebben uitgezet.

Zo’n 180 km lengte over de mooiste weggetjes van de Veluwe, met start (10:00 uur) en finish in Soesterberg. Deelname uitsluitend voor berijders van een Suzuki V-Strom. Voor catering en een fraai herinnerings T-shirt wordt gezorgd, maar in verband daarmee is vooraf inschrijven wel gewenst: Even een mailtje naar info@mvm.nl en je bent van de partij.

Overigens worden er in hetzelfde weekend meer activiteiten ontplooid: Zo kunnen de bezoekers proefrijden op alle V-Strom modellen, profiteren van extra hoge inruilprijzen en bandenacties alsmede een gratis technische V-Strom inspectie. Daarnaast worden er weer enkele prachtige “Specials” op basis van de standaard V-Strom onthult. Om de sfeer te verhogen is Dakarrijdster Mirjam Pol aanwezig met wedstrijdmotor en Dakar truck. Het uitgebreide programma voor dat weekend vind je op de site www.mvm.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen