13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vacature: Account Manager

Over de titels:

Binnen het Motive cluster is de afdeling primair verantwoordelijk voor alle voorkomende marketing- en salesactiviteiten van de bovengenoemde titels, inclusief Truckstar Magazine. Wij werken daarbij zeer nauw samen met de betrokken (internet-)redacties en andere interne afdelingen. Dit kenmerkt zich in korte lijnen en een hands-on mentaliteit. Ben jij een goede verkoper met passie voor motoren en autosport? Mooi, dan ben jij waarschijnlijk de salesman of -vrouw die wij zoeken!

Werkzaamheden:

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten met (potentiële) adverteerders en mediabureaus. Je vertaalt hun wensen naar concrete voorstellen ten behoeve van uitingen in print, online & social, branded content en overige commerciële samenwerkingen. Je werkt zeer nauw samen met de redacties en de marketeers om de kansen zo optimaal mogelijk te benutten.

Gevraagde skills:

– MBO/HBO denk- en werkniveau

– Saleservaring in en/of zeer sterke affiniteit met de motorbranche en het liefst ook volger van de Formule1

– Ondernemend, resultaatgericht, professioneel en kunnen omgaan met deadlines

– Communicatief sterk en een echte teamspeler

– Pro-actief, flexibel en oplossingsgericht

– Werken tijdens beurzen en events is geen probleem, ook al is dit soms in het weekend

– Een motorrijbewijs is een pré.

New Skool Media biedt:

– Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie 

– Prettige en informele werksfeer met betrokken collega’s

– Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 36-urige werkweek, leaseauto, winstdelingsregeling en pensioenvoorziening

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. 

Mail naar: freek.mulder@newskoolmedia.nl

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Freek, op telefoonnummer 06-55720308.

New Skool Media BV:

New Skool Media (Amsterdam) is een multimediale uitgeverij van 25 special interest merken, waaronder Delicious, Fiets, Truckstar en Vorsten. Ondernemen zit ons in het bloed, de sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen