Coureurs gezocht

De Dutch Sidecar Racing Association is op zoek naar een rijder en een passagier die in 2017 gaan uitkomen in het ONK Zijspannen. De DSRA stelt voor ieder seizoen een zijspan beschikbaar aan een nieuw te vormen combinatie, om zo een betaalbare opstap te bieden. Voor dit seizoen staat een F1-zijspan klaar, met een RCN-frame van Colin Nicholson en daarin een 1000cc-Suzuki K6-krachtbron. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Frank Remmé (06-54 96 80 94) of e-mail: frankremme1960@gmail.com.

Foto: Henk Teerink

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.