maandag 24 juni 2024

Vacature: Moteo Nederland zoekt business developer

Ben jij commercieel gedreven en altijd op zoek naar nieuwe kansen? Haal jij energie uit het schakelen op verschillende klantniveaus en wil jij graag werken in een professionele en informele organisatie? Ben jij een zelfstarter en wil jij je graag verdiepen in de markt van (elektrische) scooters en motoren? Lees dan snel alles over deze functie bij Moteo! 

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie ga jij de huidige verkoop van Moteo Nederland op creatieve wijze vergroten. Je gaat op zoek naar verkoopkansen buiten de huidige (dealer)netwerken, gericht op de B2B markt. Creativiteit, out of the box denken en netwerken is in deze functie dan ook belangrijk!   

 • Je verdiept je in verschillende markten en gaat op zoek naar nieuwe verkoopmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan gemeentes, overheden, het MKB of zakelijk dienstverleners; 
 • Een groot deel van jouw functie zal bestaan uit het benaderen uiteenlopende prospects en je laat deze potentiële klanten kennismaken met de mogelijkheden die Moteo hen kan bieden; 
 • Je stelt zelfstandig een strategisch plan op voor de bestaande en nieuwe accounts
 • Bij nieuwe deals/projecten zorg jij ervoor dat het verkoopteam alle informatie heeft om het project succesvol uit te rollen; 
 • Uiteraard is ook de administratie een onderdeel van de functie. Denk hierbij aan de contracten, tenders, offertes en correspondentie met prospects.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven persoon en je hebt affiniteit met techniek. Je toont initiatief, werkt geordend en draagt graag bij aan een goede werksfeer.

 • Je hebt een afgeronde commerciële HBO opleiding; 
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie; 
 • Fulltime beschikbaar; 
 • Je bent commercieel, ziet kansen, bent sterk in netwerken en weet als geen ander mensen  te enthousiasmeren! 

Het bedrijf

Moteo Two Wheels Europe is een onafhankelijke importeur en distribiteur van motorfietsen en scooters in zes verschillende Europese landen. In Nederland startte Moteo 45 jaar geleden met Peugeot scooters, daarop volgde het merk SYM in 2001, Benelli in 2018, het elektrische merk Super Soco kwam in 2020 op de markt en afgelopen mei kwam daar nog een elektrische scootermerk bij; Yadea. Op dit moment is Moteo de grootste scooter importeur van Nederland.

Met een team van enthousiaste professionals werken we elke dag aan dit succes. Als bedrijf kenmerkt Moteo zich als innovatief, ambitieus, gezellig en open.

Wil je meer weten over onze merken ga dan naar:

Wat biedt Moteo jou?

Je komt terecht in een boeiende en veelzijdige functie binnen een gedreven en professionele organisatie die altijd voorop de markt wil lopen.

 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, met een salaris tussen € 3500,- en €4500,- afhankelijk van ervaring 
 • Minimaal 30 vakantiedagen, een goed pensioenregeling en diverse vergoedingen en voordelen, waaronder een aanvullende ziektekostenverzekering;
 • Ontzettend veel mogelijkheden voor eigen inbreng, bestaande merken waar jij de verdere digitalisering kan/mag doorvoeren; 
 • Uiteraard een auto en een bonusregeling;  
 • Een mooie rol in een groeiende organisatie die opereert in een sterk veranderende markt.

  Heb je interesse in deze leuke functie? Solliciteer via deze link of mail direct jouw CV naar sollicitatie@coosterprof.nl.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen