Van Harten slaat winterstop over

In de winter stilzitten is er in Amersfoort niet bij. Het verbouwen van BMW S1000RR’en gaat gewoon door bij Van Harten. Zie hier bijvoorbeeld de nieuwste telg uit de Familie Van Harten Performance (op de achtergrond…).

Alles speciaal bedacht en ontworpen voor een BMW-liefhebber. Een Akrapovic full-titanium uitlaatsysteem met korte GP-demper, verrassend kleurenschema, Brembo Racing lithium remtangen en radiale rempomp, BMW HP voetsteunkit, BMW HP carbon bodywerk, Ilmberger carbon seatunit en ga zo maar door.

Kijk voor het samenstellen van je eigen S1000RR op de www.vanharten.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.