dinsdag 16 april 2024

Van Hier tot Tokyo: het nieuwe reisboek van Paul van Hooff

Iedereen die wel eens wat bladert op Facebook heeft wel iets meegekregen van de avonturen van Paul van Hooff. Hij reed afgelopen winter van Nederland naar Tokyo. Dat bracht de reisboekenschrijver voldoende stof voor een nieuw boek: Van Hier tot Tokyo.

Van Hier tot Tokyo heet het nieuwste boek van Paul van Hooff, door onze columnist Herman Brusselmans geprezen als ‘het beste reisboek van het jaar’. In zijn nieuwste boek vertelt van Hooff over zijn barre motortocht op zijn trouwe Moto Guzzi V7 van Nederland naar Tokyo, die hij in de winter van 2017 – 2018 volbracht.

Naast hachelijke avonturen – mensensmokkelaars, wolven, intensive care – bracht het Van Hooff ook heldendom, toen hij in Siberië het leven redde van een 17-jarige jongen. In Rusland kan de reisschrijver sindsdien niets meer fout doen.

In 2017 publiceerde Promotor voor aanvang van de tocht een interview met Van Hooff. De publicatie van zijn nieuwste boek is reden temeer om Van Hooff opnieuw aan en interview te onderwerpen. Je leest er over in Promotor 9, van 1 november.

Van Hier tot Tokyo is als gebonden boek te koop voor €20,- in de boekhandel en als ebook. Het ISBN nummer is ISBN13: 9789492037800.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen