Van Meel Motoren neemt YZF SHOP.com over!

 Deze webshop was voorheen eigendom van JiGX Products.

YZFshop.com is een webshop speciaal ontwikkeld voor Yamaha YZF-R1 en YZF-R6 rijders. Het is een webshop waar de R6 en R1 liefhebbers op een eenvoudige manier zowel originele Yamaha OEM onderdelen, als ook after-market en gebruikte onderdelen kunnen bestellen.

Corné van Meel van Van Meel Motoren over de overname:
Als exclusief Yamaha dealer kunnen we een nog betere service leveren aan deze doelgroep dan ze al gewend zijn van YZFshop.com. We hebben immers directe toegang tot alle Yamaha onderdelen en krijgen die dagelijks geleverd. De meest gangbare producten voor de R1 en R6 hebben we zelf ook al ruim in voorraad. De levertijden voor de klanten zullen hierdoor nog korter worden. Voortaan kunnen deze klanten ook gebruik maken van onze werkplaats. Bij onze, door Yamaha gecertificeerde monteurs, met jarenlange ervaring zijn de R1 en R6 in goede handen. Ons bedrijf heeft een centrale ligging, pal aan de A59, tussen Breda, Dordrecht en ‘s-Hertogenbosch, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit diverse regio’s.

Rob Willemsen van JiGX Products is blij met de overname van YZFshop.com door Van Meel Motoren:
YZF.shop.com is een goedlopende webshop die ik vooral vanuit een consumenten gedachte heb opgebouwd. Juist door de specialisatie in twee types motorfietsen voel je je als consument binnen deze doelgroep al snel thuis op deze webshop en kun je de gewenste producten eenvoudig opzoeken. De klanten vragen dagelijks om nieuwe producten die we dan ook graag toevoegen, hierdoor heeft de webshop zich door de jaren steeds meer uitgebreid en biedt het nu een uiterst compleet assortiment aan.

Doordat de activiteiten als importeur van Barracuda accessoires zo sterk gegroeid zijn, is het moeilijk om de werkzaamheden te blijven verdelen. We verwachten dat deze groei de komende jaren alleen maar door zal zetten, vandaar dat ik gekeken heb naar een goede overname partij voor YZFshop.com. Een partij die extra meerwaarde kan bieden aan deze webshop en een verdere groei kan opzoeken. Het bedrijf Van Meel Motoren en de professionals die er werken ken ik al een aantal jaren, daarom heb ik de volste vertrouwen in dat YZFshop.com in goede handen is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?