Voordelig en snel over de Oostzee naar Scandinavië

Ferrymaatschappij Scandlines heeft haar prijsniveau voor de Nederlandse vakantieganger nog aantrekkelijker gemaakt. De korte vaarroutes over de Oostzee brengen stedentrippers en natuurliefhebbers naar interessante bestemmingen in Scandinavië. In het hoogseizoen kost het Economy-ticket op de vaarroute Puttgarden–Rødby en Rostock–Gedser gemiddeld EUR 67,-.

Met de schepen van Scandlines bereik je comfortabel en snel je vakantiebestemming in Zweden of Denemarken. Zo duurt een overtocht naar Denemarken via de vaarroute Puttgarden–Rødby slechts 45 minuten. Met het Scandlines ‘Øresund-ticket’ reizen stedentrippers eenvoudig naar Kopenhagen of Malmö. Een ideale stedentrip voor de meivakantie. Dit Economy-combinatieticket is in het hoogseizoen verkrijgbaar vanaf EUR 108,-, ongeacht of men vanuit de Duitse steden Puttgarden of Rostock vertrekt. Het ‘Sweden-ticket’ combineert de vaarroutes Puttgarden-Rødby en Rostock-Gedser met de verbinding Helsingør-Helsingborg en is in het Economy-tarief in het hoogseizoen ook vanaf EUR 108,- verkrijgbaar. Bovengenoemde tarieven gelden voor maximaal 9 personen en auto’s niet langer dan 6 meter.

Deense Riviera
Ook voor natuur- en strandliefhebbers zijn de veerdiensten van Scandlines een goede keuze. Zo liggen de kalkgrotten van Faxe, een oud koraalrif, op slechts op een uur rijden van Gedser. Een must-visit zijn de imposante kalkrotsen van Møn, die vakantiegangers onderweg naar Faxe kunnen bezoeken. Wie van strand en zee houdt, is aan de Deense Riviera in het noorden van het eiland Seeland, aan het goede adres. Hier vindt men langs de 230 kilometer lange kust, prachtige stranden. Ideaal om te relaxen en de Scandinavische levensstijl te ervaren.

Met Scandlines begint de vakantie direct aan boord. Op het zonnedek genieten passagiers van de frisse lucht. Aan boord kan er naar hartenlust worden gewinkeld, bestellen gasten een Starbucks koffie of genieten zij van Scandinavische lekkernijen.

 

Voor meer informatie en boekingen: www.scandlines.nl. Tickets zijn online te koop zonder bijkomende kosten. Voor reserveringen via het Scandlines Service-Center (tel. +49 (0)381 77 88 77 66) of direct in de haven wordt € 5 reserveringskosten berekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?