Vanaf vandaag ligt Motor Magazine in de Vlaamse boekhandels!

Het nieuwste motormagazine in Vlaanderen, met de oudste titel in de Benelux; Motor Magazine, ligt vanaf vandaag voor het eerst in de Vlaamse boekhandels.

Motor Magazine is een modern maandblad met diepgaande lectuur over motoren, motorrijders en motorsport. Interessant voor iedereen die ‘iets’ met motorrijden heeft: van sport(ief) tot toeren, van tests tot reportages of routes, en van interviews tot praktische informatie en klassiekers. De eerste editie ligt nu in de boekhandels en vanaf februari verschijnt op elke eerste vrijdag van de maand de nieuwe editie.

Meer informatie: motornieuws.be/motor-magazine/

Motor Magazine

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?