20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Help Jeffrey Buis aan het wereldkampioenschap in 2021!

Jeffrey wie? Jeffrey Buis, de jongste wereldkampioen ‘Hardrijden op de Motor’ van Nederland. De 18-jarige motorcoureur uit Steenwijkerwold – waar anders – werd begin december 2020 wereldkampioen op een Kawasaki in de klasse WorldSSP300. Achttien jaar en dan al wereldkampioen. Dan heb je het over talent. Maar in de motorsport heb je daaraan niet voldoende, een gevulde portemonnee is bijna net zo belangrijk.

Jeffrey Buis in beeld: De naam is Buis, Jeffrey Buis

JB6 Fanclub

Natuurlijk wordt Jeffrey Buis ondersteund door sponsors. Dan gaat het om de grote bedragen. En dan is er nog de Jeffrey Buis Fanclub. Ook zamelt op kleine schaal pecunia in om JB6 – Buis’ strijdnaam –  te helpen z’n dromen te verwezenlijken.

Er zijn drie opties:

  • Supporter (€ 20,-)
  • Fan (€ 60,-)
  • Topfan (€ 200,-)

Fan en Topfan ontvangen een JB6 Fanpakket (voor inhoud zie foto boven). Alle Topfans krijgen aan het eind van het motorseizoen 2021 een uitnodiging van Jeffrey om deel te nemen aan een leuke activiteit.

Fan worden van Jeffrey Buis?

Je keuze omzetten in klinkende euro’s is heel eenvoudig. Op de website van Jeffrey kun je met iDEAL betalen.

Meer info over de JB6 fanclub, check jeffrey-buis.nl/fanclub/

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen