Veel interesse MOTORbeurs

Het is moeilijk geloven als je naar buiten kijkt maar nog slechts ruim een maand en dan begint alweer het motorseizoen 2013 officieel met de MOTORbeurs Utrecht. Eindelijk! BMW, Harley-Davidson, Honda, Suzuki, Triumph én KTM hebben hun aanwezigheid bevestigd. Vooral die laatste is bijzonder want vanwege de crisis en de Orange Days ontbrak de Nederlandse KTM-importeur de laatste jaren.

De terugkeer van de Oostenrijkers is niet het enige goede nieuws want naast alle aanbiedingen, leegverkopen en magazijnopruimingen maken ook het Men at Work-paviljoen, de Rally Stage, en de Custom Bike Contest (aangevuld met klassiekers) wederom hun opwachting in de Jaarbeurshallen. En dan vergeten we nog de grote stuntshows, de vele presentaties, introducties en pubs, zoals het Harley Cafe. Samen met BOVAG Try the Bike en de verkiezing van Motorvrouw van het Jaar mag het duidelijk zijn dat je ook deze 29e editie niet mag missen!

Tot en met 20 februari kost een dagkaart via www.motorbeursutrecht.nl slechts 15 euro terwijl je voor de avondkaart (geldig vanaf 17.00 uur) maar 11 euro betaalt. Tijdens de beurs zijn die entreeprijzen respectievelijk 1.50 euro en 1 euro hoger. De tarieven aan de kassa bedragen 17,50 euro (dagkaart) en 13 euro (avondkaart) terwijl je voor zo’n kaartje vaak ook nog lang in de rij moet staan. Wij zouden het wel weten…

De MOTORbeurs 2013 opent donderdag 21 februari om 10.00 uur en sluit vier dagen later op zondag 24 februari 2013 om 18.00 uur. Meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?