dinsdag 16 juli 2024

Veiling: speciale Harley-Davidson Livewire voor COVID-19 onderzoek

De Verenigde Staten lijden zwaar onder de COVID-19 pandemie. Het aantal sterfgevallen nadert de 100.000 zielen, een gruwelijk getal. Om de pandemie het hoofd te bieden, biedt Harley-Davidson samen met veilinghuis Bonhams een speciale unieke Livewire aan. De opbrengst (exclusief belastingen en kosten) van de veiling worden gedoneerd aan her United Way Worldwide’s COVID-19 Community Response and Recovery Fund.

De online veiling op Bonhams wordt vanaf dinsdag 12 mei 2020 tot en met dinsdag 26 mei 2020 gehouden. De veiling is exclusief voorbehouden aan deelnemers uit de Verenigde Staten.

De veiling omvat een speciaal gespoten Harley-Davidson Livewire (#500 van de 500 stuks grote First Strike-serie) die is voorzien van een reeks koolstofvezel onderdelen en accessoires. De Livewire zal ook worden gesigneerd door leden van de Davidson-familie.

Daarnaast zal de winnende bieder en een gast kunnen deelnemen aan een exclusieve tour achter de schermen van Harley-Davidson. Deze besloten ervaring zal onder andere een archieftour door het Harley-Davidson Museum bevatten.

Je kunt de Harley-Davidson Livewire bekijken (niet bieden!) onder deze link

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen