Veiling: speciale Harley-Davidson Livewire voor COVID-19 onderzoek

De Verenigde Staten lijden zwaar onder de COVID-19 pandemie. Het aantal sterfgevallen nadert de 100.000 zielen, een gruwelijk getal. Om de pandemie het hoofd te bieden, biedt Harley-Davidson samen met veilinghuis Bonhams een speciale unieke Livewire aan. De opbrengst (exclusief belastingen en kosten) van de veiling worden gedoneerd aan her United Way Worldwide’s COVID-19 Community Response and Recovery Fund.

De online veiling op Bonhams wordt vanaf dinsdag 12 mei 2020 tot en met dinsdag 26 mei 2020 gehouden. De veiling is exclusief voorbehouden aan deelnemers uit de Verenigde Staten.

De veiling omvat een speciaal gespoten Harley-Davidson Livewire (#500 van de 500 stuks grote First Strike-serie) die is voorzien van een reeks koolstofvezel onderdelen en accessoires. De Livewire zal ook worden gesigneerd door leden van de Davidson-familie.

Daarnaast zal de winnende bieder en een gast kunnen deelnemen aan een exclusieve tour achter de schermen van Harley-Davidson. Deze besloten ervaring zal onder andere een archieftour door het Harley-Davidson Museum bevatten.

Je kunt de Harley-Davidson Livewire bekijken (niet bieden!) onder deze link

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?