Verkoopkanon BMW R 1200 GS

Geen enkel BMW-model ontkomt er dit jaar aan de door Euro 4 ingefluisterde motorische wijzigingen. Ook verkoopkanon R 1200 GS moet er aan geloven, maar het zijn de veranderingen aan de vering en twee nieuwe uitvoeringen die het meest in het oog vallen. De volgende generatie van ESA ziet volgend jaar het licht. De demping reageert actief op de rijstijl en wegcondities. Bovendien houdt de vering ongeacht de belading de motor altijd horizontaal.

De GS Rallye is nieuw voor komend jaar. De motor heeft hardere veren en extra veerweg om de klappen van het onverharde te verteren. Het blauwe lakwerk van kuipdelen en frame geven dit model een geheel eigen gezicht. De Exclusive moet het ook hebben van zijn afwijkende kleurenschema. De zwarte cardan contrasteert mooi met de gouden remklauwen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?