Victory Motorcycles trekt Benelux binnen

Het Amerikaanse motorfietsmerk Victory is vanaf maart dit jaar verkrijgbaar in de Benelux. Jeegee Motors uit Alphen aan den Rijn is al jarenlang importeur van de andere merken van Polaris en neemt nu ook het importeurschap van Victory Motorcycles voor zijn rekening in de Benelux.

Alle geselecteerde dealers in de Benelux zullen exclusief Victory vertegenwoordigen. Polaris-dealers zijn dus geen Victory-dealers en dus ook niet andersom. De eerste motorfietsen arriveren naar verwachting eind februari bij de dealers.

Binnenkort meer!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?

Neem een grote motor, plaats hem in een licht frame en verwijder daarna alle onnodige accessoires. Wat je overhoudt, is volgens Victory de formule voor de ‘modern American musclebike’. De Octane dus.