13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Victory Motorcycles trekt Benelux binnen

Het Amerikaanse motorfietsmerk Victory is vanaf maart dit jaar verkrijgbaar in de Benelux. Jeegee Motors uit Alphen aan den Rijn is al jarenlang importeur van de andere merken van Polaris en neemt nu ook het importeurschap van Victory Motorcycles voor zijn rekening in de Benelux.

Alle geselecteerde dealers in de Benelux zullen exclusief Victory vertegenwoordigen. Polaris-dealers zijn dus geen Victory-dealers en dus ook niet andersom. De eerste motorfietsen arriveren naar verwachting eind februari bij de dealers.

Binnenkort meer!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen