dinsdag 18 juni 2024

Video: New York ‘bulldozert’ 900 motorfietsen

Om een voorbeeld te stellen tegen illegale motorfietsen in New York werden 900 ‘illegale’ motorfietsen, scooters en ATV’s op een media-effectieve manier gesloopt.

De stad New York nodigde de pers uit voor dit evenement en burgemeester Eric L. Adams zwaaide speciaal met een geblokte vlag bij het begin van de sloopcampagne. Daarna werden ongeveer 900 motorfietsen, scooters en ATV’s overreden en platgewalst door een bulldozer.

De voertuigen waren amper de helft van de 2022 in beslag genomen motorvoertuigen. Naar verluidt zijn dit jaar al meer dan 2.000 motorfietsen, scooters en quads in beslag genomen, een stijging van 88% ten opzichte van vorig jaar.

Waarvoor de motoren in beslag zijn genomen, wordt niet in detail uitgelegd.  Er wordt alleen gesproken over illegale overtredingen of illegale crossmotoren.

Wat is jouw favoriete motorstopplaats?

Burgemeester Adams: “We hebben het de hele winter al gehoord: wat gaan we doen aan deze illegale crossmotoren die onze stad en gemeenschappen terroriseren

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen