donderdag 22 februari 2024

Jonge Britse motorrijder vier dagen na ongeluk gered in Zuid-Frankrijk

Een 20-jarige Britse motorrijder heeft een angstaanjagende overlevingstocht achter de rug nadat hij met zijn motor van een autoweg in Zuid-Frankrijk viel. Na het ongeval, dat plaatsvond op de A75 tussen Clermont-Ferrand en Montpellier, probeerde de jongeman ondanks zijn ernstige verwondingen vier dagen lang een dichtbijzijnde weg te bereiken.

Afbeelding: Gamma-Rapho via Getty Images

De hulpdiensten, die zondag werden gealarmeerd, ontdekten dat de motorrijder sinds woensdag vermist was. Met meerdere botbreuken, waaronder verwondingen aan zijn polsen, knieën en sleutelbeen, had hij zichzelf over een steil terrein gesleept in een wanhopige zoektocht naar hulp. Eenmaal gevonden, werd hij met een helikopter naar een ziekenhuis vervoerd. Gelukkig is zijn toestand nu stabiel. Uit het onderzoek bleek dat hij een bocht miste en over een vangrail werd gelanceerd, waardoor hij zes meter naar beneden viel.

Brutale dieven stelen op klaarlichte dag in bijzijn omstanders motor (met video)

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen