zaterdag 20 april 2024

Vier nieuwe sprays Eurol

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Eurol voegt vier nieuwe sprays aan het spuitbussenassortiment toe. Met de introductie van de contact cleaner spray, de cockpit spray, de zink protect spray en de copper grease spray is de Eurol spuitbussenlijn zeer gevarieerd te noemen. Voor vrijwel iedere toepassing is er een spray met hoogstaande eigenschappen. De uitbreiding van de spuitbussenlijn sluit aan bij de full service benadering van Eurol.

Directeur Martijn Pfeiffer: “Eurol levert kwaliteitsproducten in een zeer breed assortiment met een optimale service. Met de uitbreiding van het spuitbussenassortiment geven we nog beter invulling aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. We zijn full service. Eurol heeft gespecialiseerde producten voor iedere toepassing. Bovendien vullen we het assortiment continu aan en dankzij ons eigen ontwikkelingslaboratorium spelen we zeer snel in op nieuwe ontwikkelingen.”

Over Eurol
Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio. Naast smeermiddelen als oliën en vetten, omvat het assortiment ook onderhoudsproducten in sprays, ruitensproeiervloeistoffen, koelvloeistoffen, remvloeistoffen, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings. Er worden meer dan 400 verschillende soorten “High Quality” oliën gemaakt voor uiteenlopende toepassingen in automotive, industrie, landbouw en grondverzet, motor- en tweewielersector, scheepvaart en watersport.

Uitgebreide productinformatie: www.eurol.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen