Vier nieuwe sprays Eurol

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Eurol voegt vier nieuwe sprays aan het spuitbussenassortiment toe. Met de introductie van de contact cleaner spray, de cockpit spray, de zink protect spray en de copper grease spray is de Eurol spuitbussenlijn zeer gevarieerd te noemen. Voor vrijwel iedere toepassing is er een spray met hoogstaande eigenschappen. De uitbreiding van de spuitbussenlijn sluit aan bij de full service benadering van Eurol.

Directeur Martijn Pfeiffer: “Eurol levert kwaliteitsproducten in een zeer breed assortiment met een optimale service. Met de uitbreiding van het spuitbussenassortiment geven we nog beter invulling aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. We zijn full service. Eurol heeft gespecialiseerde producten voor iedere toepassing. Bovendien vullen we het assortiment continu aan en dankzij ons eigen ontwikkelingslaboratorium spelen we zeer snel in op nieuwe ontwikkelingen.”

Over Eurol
Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio. Naast smeermiddelen als oliën en vetten, omvat het assortiment ook onderhoudsproducten in sprays, ruitensproeiervloeistoffen, koelvloeistoffen, remvloeistoffen, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings. Er worden meer dan 400 verschillende soorten “High Quality” oliën gemaakt voor uiteenlopende toepassingen in automotive, industrie, landbouw en grondverzet, motor- en tweewielersector, scheepvaart en watersport.

Uitgebreide productinformatie: www.eurol.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?