Vijf februari wordt een belangrijke dag voor verkeersveiligheid

Waarom dit een belangrijke dag wordt voor verkeersveiligheid? Omdat er een groot debat plaats gaat vinden in de Tweede Kamer over verkeersveiligheid, zo meldt de KNMV. Dit debat had eigenlijk al eind vorig jaar moeten zijn maar dat ging toen ineens niet door meldt de motorrijdersvereniging. Als het goed is, volgende week woensdag dus wel (al geven wij geen garantie…).

Dit is volgens de KNMV – en ook volgens ons – dé kans voor politici om op te komen voor motorrijders. In de zomer worden namelijk aanvullende voorstellen bekendgemaakt om de verkeersveiligheid op N-wegen te verbeteren.

Dé kans dus om bijvoorbeeld bermen en vangrails veiliger te maken, om zo maar twee beruchte gevaren te benoemen. Het debat gaat ons dus een geweldige inkijk geven in wie er echt voor ons opkomt terwijl er geen verkiezingen op het programma staan.

Wij zijn een beetje bang dat het een confronterende dag gaat worden. Jullie?

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.