13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vijf februari wordt een belangrijke dag voor verkeersveiligheid

Waarom dit een belangrijke dag wordt voor verkeersveiligheid? Omdat er een groot debat plaats gaat vinden in de Tweede Kamer over verkeersveiligheid, zo meldt de KNMV. Dit debat had eigenlijk al eind vorig jaar moeten zijn maar dat ging toen ineens niet door meldt de motorrijdersvereniging. Als het goed is, volgende week woensdag dus wel (al geven wij geen garantie…).

Dit is volgens de KNMV – en ook volgens ons – dé kans voor politici om op te komen voor motorrijders. In de zomer worden namelijk aanvullende voorstellen bekendgemaakt om de verkeersveiligheid op N-wegen te verbeteren.

Dé kans dus om bijvoorbeeld bermen en vangrails veiliger te maken, om zo maar twee beruchte gevaren te benoemen. Het debat gaat ons dus een geweldige inkijk geven in wie er echt voor ons opkomt terwijl er geen verkiezingen op het programma staan.

Wij zijn een beetje bang dat het een confronterende dag gaat worden. Jullie?

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen