Triumph keert terug op MOTORbeurs Utrecht

Na afwezigheid van een aantal jaren heeft Triumph Motorcycles Benelux besloten om terug te keren naar de Motorbeurs van 20 t/m 23 februari in Utrecht. Ondank de zeer succesvolle TRIUMPH PREVIEW EVENTS, waarbij Triumph haar nieuwste modellen in een vroegtijdig stadium toont aan dealers, hun VIP’s en consumenten, bleef de vraag uit de markt voor aanwezigheid op de Motorbeurs toch bestaan. TRIUMPH zal aanwezig zijn in (importeurs) hal 7 met een selectie van de nieuwste 2020 modellen als: Rocket 3 R, Rocket 3 GT, Tiger 900 Rally Pro, Tiger 900 GT Pro en de compleet nieuwe Street Triple-serie (RS/R & S). Tevens zullen onze dealers (Blom Motoren Leusden, ROKE Motors Mijdrecht, Motorcentrum Bruurs en Motorcentrum Eibergen) vertegenwoordigd zijn met een selectie aan nieuwe en jong gebruikte Triumph’s.

Cees de Rooij, general manager Triumph Motorcycles Benelux, is verheugd om weer terug te keren. “Het feit dat de markt vraagt om je aanwezigheid is een goed teken. Niet alleen onze dealers, maar ook veel consumenten wilden dat Triumph niet ontbrak tijdens de “opening” van het motorseizoen. Een moment waar veel motorrijders naar uitkijken. Aangezien steeds meer merken terugkeren dit jaar is het belangrijk voor de bezoekers een compleet beeld krijgen van het aanbod voor komend seizoen. Triumph mag daarbij zeker niet ontbreken. Een nieuwe opzet in samenwerking met onze dealers en de combinatie van nieuw en jong gebruikt moet de bezoekers verassen en keuze geven.We kijken er naar uit om zowel onze bestaande klanten als nieuwe prospects te ontvangen op onze stand”.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?