dinsdag 16 juli 2024

Triumph keert terug op MOTORbeurs Utrecht

Na afwezigheid van een aantal jaren heeft Triumph Motorcycles Benelux besloten om terug te keren naar de Motorbeurs van 20 t/m 23 februari in Utrecht. Ondank de zeer succesvolle TRIUMPH PREVIEW EVENTS, waarbij Triumph haar nieuwste modellen in een vroegtijdig stadium toont aan dealers, hun VIP’s en consumenten, bleef de vraag uit de markt voor aanwezigheid op de Motorbeurs toch bestaan. TRIUMPH zal aanwezig zijn in (importeurs) hal 7 met een selectie van de nieuwste 2020 modellen als: Rocket 3 R, Rocket 3 GT, Tiger 900 Rally Pro, Tiger 900 GT Pro en de compleet nieuwe Street Triple-serie (RS/R & S). Tevens zullen onze dealers (Blom Motoren Leusden, ROKE Motors Mijdrecht, Motorcentrum Bruurs en Motorcentrum Eibergen) vertegenwoordigd zijn met een selectie aan nieuwe en jong gebruikte Triumph’s.

Cees de Rooij, general manager Triumph Motorcycles Benelux, is verheugd om weer terug te keren. “Het feit dat de markt vraagt om je aanwezigheid is een goed teken. Niet alleen onze dealers, maar ook veel consumenten wilden dat Triumph niet ontbrak tijdens de “opening” van het motorseizoen. Een moment waar veel motorrijders naar uitkijken. Aangezien steeds meer merken terugkeren dit jaar is het belangrijk voor de bezoekers een compleet beeld krijgen van het aanbod voor komend seizoen. Triumph mag daarbij zeker niet ontbreken. Een nieuwe opzet in samenwerking met onze dealers en de combinatie van nieuw en jong gebruikt moet de bezoekers verassen en keuze geven.We kijken er naar uit om zowel onze bestaande klanten als nieuwe prospects te ontvangen op onze stand”.
Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

2 Reacties

  1. Dit jaar laat ik voor het eerst sinds vele jaren de motorbeurs voorbij gaan. De laatste jaren ontbraken steeds meer motor importeurs. Het werd in feite een grote beurs waar dealers en handelaren hun 2e hands motoren probeerden te verkopen. Ook de kledingstands rezen de pan uit. Helaas is het niet meer wat het moeten zijn; gewoon ouderwets nieuwe motoren bekijken. Jammer.

    • Hi Gerard, op de komende motorbeurs Utrecht komen de importeurs die de laatste jaren ontbraken juist weer terug. Honda, Kawasaki, Triumph… ze staan er weer. De andere importeurs zijn nooit weggeweest. Kortom: je komt helemaal aan je trekken als het om nieuwe motoren gaat.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen