vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

VMoto presenteert Stash, praktische en stille naked bike

VMoto bracht naar Eicma 2022 de Stash in zijn definitieve versie, die we vorig jaar al als prototype hadden gezien. Het is een naked bike met moderne lijnen, aangedreven door een 8kW motor die een topsnelheid van 110 km/u haalt. De praktische belading is verrassend, dankzij het compartiment op de plaats van de tank. Hier zijn alle kenmerken.

Details van de Royal Enfield ‘Electrik01’

Een jaar geleden was het nog een prototype, vandaag is de elektrische scooter met het praktische van een scooter (er zijn geen versnellingen en bovendien is er een grote laadruimte in plaats van de tank) en de dynamiek van een motorfiets, bij Eicma in zijn definitieve versie. De zeer laag geplaatste 100 Ah batterij zorgt voor een betere gewichtsverdeling, terwijl de 8 kW motor (15 piek) een topsnelheid van 110 km/u garandeert (activering van de boost verhoogt de limiet tot 120 km/u) en een actieradius van 150 km. Het zadel is ingesteld op 830 mm en de fiets, die door 16-jarigen mag worden bereden, heeft een leeggewicht van 143 kg. De wielen zijn 17″ en het remsysteem maakt gebruik van twee schijven, die beide worden bewaakt door een ABS-systeem.

De VMoto Stash is beschikbaar vanaf het derde kwartaal van 2023 tegen een richtprijs van ongeveer 8.000 euro.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen