maandag 4 december 2023

Voor de fashionista: Moto Guzzi V7 Gucci – Palace

Als je denkt dat we al een tijdje geen goede samenwerking tussen de motorwereld en de modewereld hebben gehad, dan komt Moto Guzzi daar in oktober 2022 verandering in brengen. Het legendarische motormerk uit Mandello del Lario is een samenwerking aangegaan met het Britse skatemerk Palace en het Italiaanse (en wereldwijde) mode-icoon Gucci. Het is dus een drievoudige ontwerpsamenwerking, en het gaat om een gelimiteerde Moto Guzzi V7 Stone.

Drie iconen

Moto Guzzi en Gucci, twee merken die synoniem staan voor Italiaanse stijl en design, ontmoeten de Britse straatcultuur van Palace, in een van de meest verwachte speciale items van de buitengewone Gucci Palace-samenwerking, verkrijgbaar op het Gucci Vault-platform en in geselecteerde pop-up stores.

Moto Guzzi opent de deur naar de toekomst met de V100 Mandello

Details Moto Guzzi V7 Gucci – Palace

De stijlvolle V7 Stone is zwart gemaakt. Zwarte spiegels, koplampbehuizing, uitlaat, wielen, zijkoffers, motorkoffers, vorkkappen, je snapt het wel. Een gepolijste gouden V7 Stone badge zit op de zijkoffer, in sterk reliëf tegen de matzwarte afwerking als een zorgvuldig gekozen sieraad.

De tank is bedekt met Palace’s boscamouflageprint, een consistent ontwerpmotief dat het modebedrijf graag gebruikt. Een gepolijste gouden Palace Gucci badge siert het zichtvlak van de tank, waar je normaal een soort Moto Guzzi badge zou verwachten op een minder speciale versie van deze moto. Vrees niet; de Moto Guzzi adelaar wappert trots met zijn badge aan de linkerkant van de tank.

Het donkerbruine lederen zadel is misschien wel het ding dat het meest in het oog springt, zelfs als je geen modemens bent. Het stikwerk is absoluut prachtig.

De Moto Guzzi V7 Gucci – Palace lanceert officieel als onderdeel van de Palace Gucci collectie op vrijdag 21 oktober 2022. Hij zal online verkrijgbaar zijn bij Vault Gucci en in verschillende officiële Gucci winkels over de hele wereld: Londen, Milaan, Parijs, New York, Los Angeles, Tokio, Osaka en Bangkok. Informatie over prijzen en beschikbaarheid is nog niet bekendgemaakt, maar kan bij de lancering duidelijker worden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image