20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Vraag eens een proefrit aan!

Het is je hopelijk al opgevallen, maar mocht dat niet het geval zijn, dan weet je het nu. Sinds kort werkt de gehele redactie van MOTOR Magazine en MOTO73 aan deze website. De bedoeling is dat we een nog attractievere plek op de www innemen dan voorheen. We gaan dat doen door kwalitatieve testverslagen, reviews, nieuwsberichten en opiniestukken te posten. Maar dat is niet alles, want zo tref je op onze website ook een Motorbase aan, waar je alle informatie kunt vinden van motoren die sinds 2001 gebouwd zijn.
Sinds kort is het ook mogelijk om via de Motorbase een proefrit bij een dealer aan te vragen. Je klikt op het desbetreffende model en je vindt vanzelf de knop ‘Vraag een proefrit aan’. Druk erop en vul het formulier in, waarbij je kunt aangeven wanneer je graag met deze motor wilt rijden en bij welke dealer. Mocht je nu niet weten bij welke motorzaak je in jouw regio terecht kunt, meldt dit dan even in het opmerkingen-venster. Dan zorgen wij dat je uiteindelijk op de juiste plek uitkomt. 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen