VTO presenteert Motor Toertochten deel 15

 

VTO presenteert Motor Toertochten deel 15 

• Tips, routekaartjes en hotel-aanraders.
• Speciale aandacht voor bezienswaardigheden inclusief cd met gps routes voor Garmin, TomTom en iPhone.
• Prijs: 14,95 euro. 

Breda, april 2015 – Lukraak rondrijden, en daardoor leuke weggetjes en mooie bezienswaardigheden missen, is dankzij goed voorbereide routes door een professional en navigatieapparatuur niet meer nodig. Een van Nederlands beste uitzetters van fraaie routes in binnen- en buitenland, Tom Boudewijns, heeft van zijn serie het 15e Motor Toertochten boek uitgebracht, met in totaal 12 toertochten.

In Motor Toertochten 15 beschrijft Boudewijns 12 toertochten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Alle routes zijn door hem zelf gereden en ook alle locaties zijn door hem bezocht.

Het boek bevat: 

• routekaarten

• uitvoerige routebeschrijvingen

• foto’s

• overnachtingsmogelijkheden

• bezienswaardigheden

• musea

• informatienummers VVV

• internetadressen.

Motor Toertochten 15 telt 160 pagina’s. 

Bij de prijs van € 14,95 is een cd-rom met gps- bestanden (.gdb en .gpx voor Garmin en andere systemen + .itn voor TomTom) inbegrepen. Ook kan de iPhone worden gebruikt voor de navigatie.

Auteur Tom Boudewijns: “Steeds meer motorrijders maken gebruik van navigatie-apparatuur op de motor, ideaal om mooie routes te rijden. Daarbij is het plezierig om vooraf te weten wat je onderweg zoal tegen kunt komen aan interessante bezienswaardigheden, waar een terrasje gepakt kan worden en waar je kunt overnachten. Motor Toertochten is daarbij een onontbeerlijk hulpmiddel en het rijden van de tocht wordt twee keer zo leuk. De tochten zijn uiteraard ook met de auto te rijden.”

Bestellen kan via: info@tomboudewijns.nl en de verzendkosten in Nederland bedragen € 2,85. Motor Toertochten is ook in de reguliere boekhandel verkrijgbaar.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?