Waar zijn de motor Paashows? Een overzicht(je)

paashaas_1

Maandag Tweede Paasdag lekker vrij en zoals het weer er nu uitziet, wordt het niks met motorrijden: regenkans 80%, temperatuur 7 tot 10 graden…

Pasen valt vroeg dit jaar en daar zijn we mooi klaar mee. De weersverwachting is pet, alleen eikenhouten motorrijders gaan de komende vrije dagen besteden aan een min of meer fijne toertocht. Wie dat niet wil, de huiselijke gezelligheid wil ontvluchten of wil uitbuiken van een copieuze paaslunch, moet z’n motorlol maar zoeken op de oeroude Paasshow, die overal in den lande worden georganiseerd.

Onderstaand overzicht is verre van compleet, maar wel zo actueel mogelijk:

Bruggeman Motoren, Haverstraat 27, 2153 GB Nieuw Vennep

DIVMO, Wim Rötherlaan 75051JS Goirle

Goedhart Motoren, Europaweg 1d, 2411 NE Bodegraven

Joppen Motoren, Strijperdijk 3D, 5595 XM Leende

19 MotoPort vestigingen in den lande

Motorcentrum Rijen, Rijksweg 96, 5121 RC Rijen

Motorcenter Venlo, De Gruisdonk 3, 5928 RT Venlo

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.