Waarderingsprijs voor Stichting ZZ Races

Het organiseren van een evenement is leuk om te doen, het geeft alleen maar meer voldoening als je daar dan ook een waarderingsprijs voor krijgt. De stichting ZZ Races organiseert eens in de drie jaar demo wedstrijden voor historische motoren. Op 16 juni 2012 kwamen er rond de 3.500 bezoekers en deelnemers naar de races. Aan het evenement werken veel vrijwilligers en sponseren uit ’t Zandt, Zeerijp en omstreken mee.

De waarderingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of groep die zich goed heeft ingezet voor een bijzondere prestatie op sportief, maatschappelijk of cultureel vlak. De raad van de gemeente Loppersum heeft besloten om dit jaar de waarderingsprijs toe te kennen aan de Stichting ZZ Races.
 
Foto: Henny B. Stern
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.