donderdag 18 april 2024

Waarderingsprijs voor Stichting ZZ Races

Het organiseren van een evenement is leuk om te doen, het geeft alleen maar meer voldoening als je daar dan ook een waarderingsprijs voor krijgt. De stichting ZZ Races organiseert eens in de drie jaar demo wedstrijden voor historische motoren. Op 16 juni 2012 kwamen er rond de 3.500 bezoekers en deelnemers naar de races. Aan het evenement werken veel vrijwilligers en sponseren uit ’t Zandt, Zeerijp en omstreken mee.

De waarderingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of groep die zich goed heeft ingezet voor een bijzondere prestatie op sportief, maatschappelijk of cultureel vlak. De raad van de gemeente Loppersum heeft besloten om dit jaar de waarderingsprijs toe te kennen aan de Stichting ZZ Races.
 
Foto: Henny B. Stern
 
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen