vrijdag 3 februari 2023

Wat als Alesi, Schumacher en Senna in de MotoGP hadden geracet?

MDurán Design probeerde zich voor te stellen hoe enkele beroemde F1-kleuren eruit zouden hebben gezien als ze in de MotoGP hadden geracet.

In alle motorsportcompetities zijn er liveries die geschiedenis hebben geschreven en miljoenen fans hebben doen dromen. De F1 vormt daarop geen uitzondering: het rood en wit van de Marlboro-kleuren blijft bijvoorbeeld onlosmakelijk verbonden met de mythe van Ayrton Senna, net als het zwart en goud dat de Braziliaan door de jaren heen bij Lotus droeg. Maar hoe zouden deze graphics eruit hebben gezien als deze teams in de MotoGP hadden geracet in plaats van in de Formule 1?

2023 BMW S 1000 RR: eerste vragen na de test

Die vraag wordt beantwoord door de Spaanse ontwerper MDurán Design, die vijf prototypes bedacht in evenveel beroemde circuitkleuren. We hebben het over de kleuren waarmee de McLaren en Lotus van Ayrton Senna, de Ferrari van Jean Alesi, de Williams van Nigel Mansell en de Benetton van Michael Schumacher zouden zijn voorzien.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen