Wat kost een 2022 Kawasaki Versys 1000 of een 650?

Kawasaki Versys 650

De veelzijdige Versys is voor 2022  vernieuwd met een nieuw design en voorzien van onder andere tractie controle, led-verlichting en een tft-kleurendisplay.

  • De Versys 650 is verkrijgbaar vanaf €9.149,-

Kawasaki Versys 1000 S en Versys 1000 SE

De Versys 1000 S en SE zijn straatgerichte Adventure Tourers met een krachtige en koppelrijke 1043cc vier-in-lijn. Het SE-model onderscheidt zich van de S met semi-actieve elektronische vering.

  • De Versys 1000 S is verkrijgbaar vanaf €16.599,-
  • De Versys 1000 SE is verkrijgbaar vanaf €18.099,-

Kijk voor de prijzen van alle modellen, kleurstellingen, Edition kits of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

Kawasaki: drie zero-emissie modellen verschijnen in 2022

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?