Wat kost een Triumph Bonneville Bobber?

Tussen de Intermot en EICMA door kwam Triumph met de Bonneville Bobber. Het 1200cc Bonneville-blok van Triumph werd zo afgesteld dat hij voor de Bobber onderin wat krachtiger werd. Wat toen nog niet bekend werd gemaakt, waren de prijs en de kleuren van Bobber’s die naar Nederland kwamen. Nu wel. Ondertussen hem we hem ook getest. Wat vonden we ervan? Dat lees in de volgende MOTO73 of MOTOR Magazine!

Triumph komt voor hun Bobber ook met de ‘Old School kit’ en een ‘Quarter Mile Kit’. De ‘custom’ die uit de fabriek komt -zoals Triumph hem zelf noemt- kun je met de onderdelen uit deze twee accessoirelijnen nóg meer naar eigen smaak maken. Qua kleuren kun je kiezen uit Ironstone mat, Morello Red en Jet Black. Vanaf medio februari 2017 staat de Bobber bij de Nederlandse dealers vanaf €14.900. Onze Belgischë lezers kunnen hem voor €12.880 krijgen. Is dat veel? We zouden hem moeten vergelijken met de prijs van een directe concurrent, maar die heeft de Bonneville Bobber niet echt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.