20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

We zijn op zoek naar jouw verhaal!

Voor een rubriek in MOTO73 zijn we op zoek naar bijzondere motorverhalen. Verhalen van motorrijders die iets hebben meegemaakt dat veel impact heeft gehad. De rubriek heet ‘het moment’ en staat eens per maand in ons blad. Heb je ooit iets met de motor meegemaakt dat jouw leven veranderde? Lees dan even verder.

Het strekt misschien wat ver om te zeggen dat het moment jouw leven veranderde, maar voor sommigen is het wel zo. In ieder geval het motorleven. Zo hadden we onlangs een verhaal van Hen Ernste (68) die al twintig jaar de trotste eigenaar is van een Ducati 750SSC Veloce. Door een operatie aan zijn heupen is zijn Duc voor hem niet meer de motor die hij was. Toch vertikt hij het om de motor in te ruilen. “Als je vrouw iets mankeert, ruil je haar toch ook niet in.” Toch zette hij de stap en kocht een Triumph Truxton en reed meer kilometers dan ooit.

Een ander voorbeeld: nadat Charlie Lengers (51) met zijn Triumph Bonneville frontaal op een tegenligger botst, hangt zijn leven aan een zijden draadje. Door de gebeurtenis neemt hij zich voor om nooit meer op een motorfiets te stappen. Maar ook om zichzelf geen dingen te ontzeggen die belangrijk voor hem zijn. Vier jaar later koopt hij toch weer een motor en krijgt bevestigd dat motorrijden naast zijn gezin allés voor hem betekent.

Heb je ook iets meegemaakt dat jouw motorleven veranderde? Het maakt niet uit wanneer, met wie of waar het was, als je het maar wilt delen. Dan belandt jouw verhaal misschien wel in MOTO73! Hoe gaan we dit dan aanpakken? Voor de foto’s zien we je graag in de fotostudio in Moordrecht. Het interview doen we waarschijnlijk telefonisch. Aanmelden kan via redactie@moto73.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen