dinsdag 25 juni 2024

We zijn toch niet gek?!

Een zeer opvallend bericht in het Brabants Dagblad, regio Bommelerwaard, over een nieuwe aanpak om motoren op de Waaldijk bij Neerijnen af te remmen. Omgevingskunstenaars en landschapsarchitecten worden ingeschakeld om de weg een ander uiterlijk te geven. Wij zouden vervolgens daar zo van onderste boven zijn dat we plots langzamer zouden gaan rijden.

“En dat is het doel”, aldus wethouder Jan Koedam in Brabants Dagblad. “We gaan delen van dijkwegen een compleet ander aanzien geven. Motorrijders denken dan: hé, het ziet er hier anders uit dan een doorgaande weg. Vervolgens gaan ze langzamer rijden. Precies wat de vierhonderd bewoners van de huizen langs de dijken willen.”

Wij zien het nog niet helemaal voor ons…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen