We zijn toch niet gek?!

Een zeer opvallend bericht in het Brabants Dagblad, regio Bommelerwaard, over een nieuwe aanpak om motoren op de Waaldijk bij Neerijnen af te remmen. Omgevingskunstenaars en landschapsarchitecten worden ingeschakeld om de weg een ander uiterlijk te geven. Wij zouden vervolgens daar zo van onderste boven zijn dat we plots langzamer zouden gaan rijden.

“En dat is het doel”, aldus wethouder Jan Koedam in Brabants Dagblad. “We gaan delen van dijkwegen een compleet ander aanzien geven. Motorrijders denken dan: hé, het ziet er hier anders uit dan een doorgaande weg. Vervolgens gaan ze langzamer rijden. Precies wat de vierhonderd bewoners van de huizen langs de dijken willen.”

Wij zien het nog niet helemaal voor ons…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.