Weer goed nieuws

Zondag brachten we al goed nieuws over de verkoopcijfers van nieuwe motoren. En ook vandaag is het weer positief, ditmaal over BMW. Met 64.941 verkochte motorfietsen en scooters sluit BMW Motorrad het eerste halfjaar af met een nieuw record. Ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder stegen de verkopen met 9,7 % (vorig jaar: 59.189 verkochte eenheden).  Ook in de maand juni noteert BMW Motorrad een nieuw record. Met 12.541 verkochte eenheden stegen de verkopen met maar liefst 22,1% (10.271 eenheden in juni 2012).

Zou het einde van die crisis dan echt in zicht zijn? Wij hopen het!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.