vrijdag 29 maart 2024

Kunst uit België

We hadden nog nooit van de beste man gehoord, maar Stéphan van Everbroeck uit Brugge kan er wel wat van als we het tenminste hebben over het bouwen van café-racers. Deze creatieve Belg heeft een eigen motorzaak en heeft zich tevens gespecialiseerd in speciale projecten, zoals deze BMW R100. Van Everbroeck blijkt een enorme fan te zijn om klassieke motoren om te bouwen tot café-racers.

Niet alleen met boxer-motoren van BMW, ook Guzzi’s en Royal Enfields worden wel eens als basis gebruikt. En ook leuk om te weten, d’n Stéphan is tevens sponsor van het klassieke zijspanraceteam van zijn monteur, die tijdens het weekend van 12 tot en met 14 juli op het TT Circuit Assen te zien zijn. Meer Belgisch kunstwerk van Van Everbroeck zien, doe je op zijn eigen website: www.stephanvaneverbroeck.behttp://www.stephanvaneverbroeck.be.

Foto: Wout Warreyn
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen