Kunst uit België

We hadden nog nooit van de beste man gehoord, maar Stéphan van Everbroeck uit Brugge kan er wel wat van als we het tenminste hebben over het bouwen van café-racers. Deze creatieve Belg heeft een eigen motorzaak en heeft zich tevens gespecialiseerd in speciale projecten, zoals deze BMW R100. Van Everbroeck blijkt een enorme fan te zijn om klassieke motoren om te bouwen tot café-racers.

Niet alleen met boxer-motoren van BMW, ook Guzzi’s en Royal Enfields worden wel eens als basis gebruikt. En ook leuk om te weten, d’n Stéphan is tevens sponsor van het klassieke zijspanraceteam van zijn monteur, die tijdens het weekend van 12 tot en met 14 juli op het TT Circuit Assen te zien zijn. Meer Belgisch kunstwerk van Van Everbroeck zien, doe je op zijn eigen website: www.stephanvaneverbroeck.behttp://www.stephanvaneverbroeck.be.

Foto: Wout Warreyn
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.