13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Wees op tijd: inschrijving Knastercross start 13 april

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De inschrijvingen voor de Knastercross 2014 starten dit jaar op zondag 13 april om klokslag 12.00 uur. Vorig jaar waren diverse klasses al binnen tien minuten helemaal vol. En vol is vol. Inschrijven kan alleen via de website www.knastercross.eu. De Knastercross is een uniek, ludiek en stoer crossevenement voor jong en oud waar het niet om de snelheid, maar om originaliteit en gezelligheid gaat. Het familiefeest van het wilde Zuiden. Een echt Limburgs cultuur evenement, ’een carnaval op wielen’. Dit jaar wordt het feest al voor de negende keer op rij georganiseerd met het thema Knastercross houdt van Holland. Op veler verzoek zijn er dit jaar twee nieuwe klasses toegevoegd: de sleurhutten- en de pedalenklasse aansluitend bij het thema van dit jaar. Verder zijn er uiteraard nog de bekende klasses zoals de ‘kijk-maar-wat-je-in-je-schuur-hebt-staan-klasse (licht en zwaar). Inschrijvingen, afhankelijk van de klasse, vanaf vijf jaar. Spektakel verzekerd! Na een voorzichtig experiment vorig jaar, biedt de crossbaan dit jaar nog meer uitdaging en verrassingen. Voor de pedalenklasse wordt er een speciale effectenbaan gemaakt. Voor het meer informatie over prijzen, het volledige programma, inclusief baan- of andere informatie zie de website van het evenement. Knastercross vindt plaats in het weekend van 5, 6 & 7 september 2014 in Geulle (direct gelegen aan de afslag 50, Vliegveld Maastricht-Aachen-Airport).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen