Wekelijks Ducati 2021-introducties vanaf 4 november

Ducati zal de 2021-modellen blijkbaar niet in één keer presenteren. Ze plannen een webserie, waarvan de vijf afleveringen over vijf weken worden verdeeld.

In de afgelopen jaren presenteerde Ducati hun nieuwe modellen in een evenement van ongeveer een uur. Dat werd toen ook al online uitgezonden. Dit jaar heeft Ducati ze echter besloten om de presentaties op te splitsen in vijf afleveringen.

Wat er gepresenteerd zal worden is natuurlijk nog niet bekend, maar je kunt wel de volgende data in je agenda zetten:

  • Aflevering 1: 4 november
  • Aflevering 2: 11 november
  • Aflevering 3: 18 november
  • Aflevering 4: 25 november
  • Aflevering 5: 2 december

Het enige dat tot nu toe zeker is, is de presentatie van de Ducati Multistrada V4 op 4 november.

Betrapt: Ducati Multistrada V4

In de teaser voor de webserie wordt naast vele lifestyle foto’s, die niet direct iets met motorrijden te maken hebben, vrijwel elk motorgebied door middel van foto’s getoond. Je ziet een bergpas, een racebaan, stads- en regionaal verkeer en meer.

In verband met de invoering van Euro5 zullen zowel nieuwe modellen als kleinere updates worden getoond.

Bekijk de Ducati-video

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?