Welkom Maxsym 600

Na de Maxsym 400i en 400i ABS-serie heeft SYM nu ook de Maxsym 600i ABS in de collectie opgenomen.  De 565cc eencilinder heeft 45 pk en een koppel van 39,2 Nm terwijl het rijwielgedeelte afkomstig is van de 400. Dat betekent 14 en 15 inch wielen, een achterband van 160mm breed en een totaalgewicht van 238 kg. De Maxsym 600i, met onder het zadel ruimte om twee integraalhelmen op te bergen, wordt standaard geleverd met ABS, kost 7.799 euro en komt in twee uitvoeringen: sport en standaard.

De Joymax-serie is vernieuwd met start en stop-technologie op de 125cc-versie. De 250 en 300 krijgen dit system later. Ook nieuw zijn een 12V- en USB-aansluiting, regelbare ventilatie, verwarming en LED-technologie voor de richtingaanwijzers. De vanafprijs is 4.299 euro. Als laatste heeft ook de Fiddle III een aantal updates gekregen. Naast de nieuwe kleuren gaat het om LED-dagrijverlichting en een opgewaardeerde 125cc krachtbron. 

Daarnaast is de 2014 Fiddle, te koop voor 2.299 euro, te herkennen aan een ander zadel, nieuwe velgen en een nieuw ontworpen dashboard.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?